Need help with your PC or Modding Projects?
negativenihil
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Mon Jul 17, 2006 1:31 pm

Marvel vs Street Fighter won't boot

by negativenihil Mon Jul 17, 2006 1:40 pm

Hello!

So i found a copy of Marvel vs Street Fighter on ebay, which i then purchased. However, the game will not boot on my saturn. I've got an action replay 4in1 (with the 4meg memory add-on) so it *should* boot... but alas it seems to throw up a warning about the 4meg memory add-on...

Help? Anyone? :)

I spent $40+ on this game and i'm really dying to fire it up...
User avatar
Mega-Dan
24-bit
 
Posts: 173
Joined: Sat Jan 21, 2006 9:45 pm

is it scratched?

by Mega-Dan Mon Jul 17, 2006 1:59 pm

Is the game scratched (what does the back of the disk look like)? Is it from japan or europe? what error message do you get? Did you try it without the ram cartridge? Is your console modded?
negativenihil
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Mon Jul 17, 2006 1:31 pm

Re: is it scratched?

by negativenihil Mon Jul 17, 2006 2:10 pm

alonzobots wrote:Is the game scratched (what does the back of the disk look like)? Is it from japan or europe? what error message do you get? Did you try it without the ram cartridge? Is your console modded?


it's a legit japanese disc, no scratches whatsoever.
my saturn is modded.

The error message is in japanese, the only part i can make out is "4MB". Without my action replay 4in1 this game will not boot unless i rip it and re-region the iso. The game *requires* the 4meg cart to play so i dont see it working without the ram cart.
User avatar
racketboy
Site Admin
 
Posts: 9486
Joined: Thu Dec 01, 2005 8:28 pm
Location: Michigan

Re: is it scratched?

by racketboy Mon Jul 17, 2006 2:20 pm

negativenihil wrote:
alonzobots wrote:Is the game scratched (what does the back of the disk look like)? Is it from japan or europe? what error message do you get? Did you try it without the ram cartridge? Is your console modded?


it's a legit japanese disc, no scratches whatsoever.
my saturn is modded.

The error message is in japanese, the only part i can make out is "4MB". Without my action replay 4in1 this game will not boot unless i rip it and re-region the iso. The game *requires* the 4meg cart to play so i dont see it working without the ram cart.


Change the region on the ISO, burn, and then use a RAM cart (which I sell, BTW)
negativenihil
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Mon Jul 17, 2006 1:31 pm

by negativenihil Mon Jul 17, 2006 2:23 pm

Hrm, this is interesting... i think i'll try this on my AR 4in1

http://www.shinforce.com/saturn/informa ... AM-mod.htm
User avatar
racketboy
Site Admin
 
Posts: 9486
Joined: Thu Dec 01, 2005 8:28 pm
Location: Michigan

by racketboy Mon Jul 17, 2006 8:42 pm

negativenihil wrote:Hrm, this is interesting... i think i'll try this on my AR 4in1

http://www.shinforce.com/saturn/informa ... AM-mod.htm


That mod requires a "Plus" meaning you already must have the RAM included.
It just "patches" the somewhat buggy AR's to be able to play certain games like Vampire Hunter.
Saraph
64-bit
 
Posts: 345
Joined: Sat Dec 03, 2005 9:39 pm
Location: Right Behind You

by Saraph Fri Jul 21, 2006 5:07 pm

That warning means that the game isnt recognizing your 4 in 1's RAM. Do what racket says, either get his RAM cart or try to find out what's wrong with your 4 in 1. Good luck!
Return to Technical Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests