Need help with your PC or Modding Projects?
kommiekazie
8-bit
 
Posts: 28
Joined: Wed May 31, 2006 3:38 pm

modchip help

by kommiekazie Fri Jul 14, 2006 1:51 pm

I got my modchip today, hooked it up and it powers up and only plays music CD-Rs and originals both. I tried a+b and it didn't work... help? it's a 32-pin

edit: the blue a+b wire just fel off :( Can I just solder from point a to b if the problem was a loos wire?
User avatar
Mozgus
Next-Gen
 
Posts: 6630
Joined: Sat May 13, 2006 10:31 pm

by Mozgus Fri Jul 14, 2006 3:44 pm

Yeah, I just globbed solder between A and B. Made one line.
kommiekazie
8-bit
 
Posts: 28
Joined: Wed May 31, 2006 3:38 pm

by kommiekazie Fri Jul 14, 2006 4:36 pm

it still doesn't seem to work...
User avatar
racketboy
Site Admin
 
Posts: 9486
Joined: Thu Dec 01, 2005 8:28 pm
Location: Michigan

by racketboy Fri Jul 14, 2006 5:45 pm

Yes, you can just re-solder the wires in place.

Also, was it hard to get the chip to slide into its plug?
If so, try to file down the edges of the part the plugs into the system.
kommiekazie
8-bit
 
Posts: 28
Joined: Wed May 31, 2006 3:38 pm

by kommiekazie Sat Jul 15, 2006 9:06 am

Yes, it's in place but I think the mod is just dead now, I probably killed the connectors with the soldering iron.
User avatar
racketboy
Site Admin
 
Posts: 9486
Joined: Thu Dec 01, 2005 8:28 pm
Location: Michigan

by racketboy Sat Jul 15, 2006 9:33 am

Which connectors?
kommiekazie
8-bit
 
Posts: 28
Joined: Wed May 31, 2006 3:38 pm

by kommiekazie Sat Jul 15, 2006 10:45 am

The little places where the wires are suppose to be/soldered. There is no more power to the system when I connect it to the strip. So I assume I killed the chip.
Return to Technical Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests