Need help with your PC or Modding Projects?
User avatar
CFFJR
Next-Gen
 
Posts: 4424
Joined: Sun Feb 21, 2010 7:51 am
Location: Denver, CO

Converter/Switchbox sound issue

by CFFJR Tue Apr 18, 2017 5:23 am

So a while back I bought this converter/switchbox. It accepts s-video, component, vga, and hdmi, and outputs all of these formats through a single hdmi cable. It was pricey, but I took a chance and it worked wonderfully.

Until tonight. All of a sudden, it no longer puts out sound. I still get a picture, crystal clear, but no sound at all. Except from the hdmi inputs. Those work fine.

I checked everything thoroughly and I'm certain the converter is the culprit, but I don't know why. Nothing has changed since the last time I used it 4 or 5 days ago.

This is the unit in question, if it helps, though I bought mine on ebay. I haven't been able to find any kind of trouble shooting information online.

http://www.allaboutadapters.com/hdmuavcewico.html

Anybody have any insight on what the problem may be? I'd open it up, but I have no idea what to look for.
GameSack wrote:That's right, only Sega had the skill to make a proper Nintendo game.
User avatar
CFFJR
Next-Gen
 
Posts: 4424
Joined: Sun Feb 21, 2010 7:51 am
Location: Denver, CO

Re: Converter/Switchbox sound issue

by CFFJR Wed Apr 19, 2017 3:56 am

Just to update on this, tonight I tried to use it again, just for shits and giggles.

Suddenly it works again. I changed nothing.

*shrug*

I mean, yay, of course I'm happy, but what the hell.
GameSack wrote:That's right, only Sega had the skill to make a proper Nintendo game.
Return to Technical Help

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests