SMS, Genesis, 32X, Sega CD, Saturn, Dreamcast
ptbnl
Newbie
 
Posts: 6
Joined: Thu Jan 10, 2008 5:58 pm

by ptbnl Thu Jan 17, 2008 9:24 pm

forget it i figured it out
Radiant Hero
24-bit
 
Posts: 112
Joined: Sun Dec 30, 2007 9:58 am

by Radiant Hero Tue Jan 22, 2008 7:42 pm

Is "Last Hope" VGA compatible?
User avatar
Doctor Fugue
128-bit
 
Posts: 936
Joined: Wed Jan 23, 2008 5:50 pm
Location: Canada

by Doctor Fugue Wed Jan 23, 2008 11:01 pm

@Radiant Hero: Yes, Last Hope is VGA compatible.

I have the same problem as megadethdrumfire, Shenmue 2 Europe doesn't have picture, only sound on my NTSC system. I don't have any other european imports to check but everything else I have works great.
"Your vessel, your beginning. All that you knew...is gone." - The Guardian of Forever
Radiant Hero
24-bit
 
Posts: 112
Joined: Sun Dec 30, 2007 9:58 am

by Radiant Hero Thu Jan 24, 2008 10:04 am

Is there any way I can make Bangai O VGA compatible?
I don't play games, I experience them.
preetyforu
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 24, 2008 8:49 pm

by preetyforu Thu Jan 24, 2008 8:51 pm

The basic point of mods is that you are adding/changing something that was not intended to be there/changed by the manufacturer, whether a higher power wants a tutorial on how to put an internal VGA adapter in a Dreamcast is beyond me and every other sane human on this rock.
User avatar
instant_classic
16-bit
 
Posts: 73
Joined: Sat Dec 08, 2007 11:28 pm

by instant_classic Fri Feb 01, 2008 6:38 pm

can a vga box connect to a pc monitor? ive examined my monitor thoroughly and while it has its own vga plug, i see no vga port or anywhere where something can plug into it. its a plugger, not a plugee?
User avatar
abeisgreat
128-bit
 
Posts: 528
Joined: Fri Jul 27, 2007 1:55 am
Location: Wisconsin

by abeisgreat Fri Feb 01, 2008 11:56 pm

instant_classic wrote:can a vga box connect to a pc monitor? ive examined my monitor thoroughly and while it has its own vga plug, i see no vga port or anywhere where something can plug into it. its a plugger, not a plugee?


Ok your moniter just needs a male to male vga cable, then yes it can plug into the box
Beep beep Beep
xdanxx
8-bit
 
Posts: 44
Joined: Thu Jan 03, 2008 8:10 pm
Location: socal

by xdanxx Tue Feb 12, 2008 2:41 pm

Hi guys I was just wondering if you hook a vga box straght from your dreamcast to your monitor, how do you guys get any sound? Thanks..
User avatar
abeisgreat
128-bit
 
Posts: 528
Joined: Fri Jul 27, 2007 1:55 am
Location: Wisconsin

by abeisgreat Tue Feb 12, 2008 2:43 pm

xdanxx wrote:Hi guys I was just wondering if you hook a vga box straght from your dreamcast to your monitor, how do you guys get any sound? Thanks..


The VGA box has a female audio jack and so should your moniter just use a male to male audio cable to get sound
Beep beep Beep
User avatar
racketboy
Site Admin
 
Posts: 9364
Joined: Thu Dec 01, 2005 8:28 pm
Location: Michigan

by racketboy Tue Feb 12, 2008 3:19 pm

abeisgreat wrote:
xdanxx wrote:Hi guys I was just wondering if you hook a vga box straght from your dreamcast to your monitor, how do you guys get any sound? Thanks..


The VGA box has a female audio jack and so should your moniter just use a male to male audio cable to get sound


or use PC speakers/headphones
Return to Sega

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests