Emu Talk Goes Here
User avatar
Ziggy587
Next-Gen
 
Posts: 12272
Joined: Mon Jun 09, 2008 5:12 pm
Location: Long Island, NY

Re: What's the fastest way to play Rondo of Blood?

by Ziggy587 Mon May 14, 2012 1:19 pm

^ I didn't say that.
Image
Ghouls 'n Ghosts
16-bit
 
Posts: 67
Joined: Sun Aug 31, 2008 3:00 pm
Location: Texas

Re: What's the fastest way to play Rondo of Blood?

by Ghouls 'n Ghosts Mon May 14, 2012 1:32 pm

Whoops. Sorry about that. :oops:

I was quoting D.D.D.
User avatar
D.D.D.
Next-Gen
 
Posts: 3326
Joined: Tue Oct 16, 2007 11:33 am
Location: of the Estrecho de Gibraltar is where now?

Re: What's the fastest way to play Rondo of Blood?

by D.D.D. Tue May 15, 2012 5:41 am

Ghouls 'n Ghosts wrote:Whoops. Sorry about that. :oops:

I was quoting D.D.D.


:lol: I guess I missed that.
 (FC, AVFC, NES, SFC x2, SNES, N64, GC x2, Wii x2)*(G&W x7, GB, GBpocket, GBASP, DS-L x2)
(GEN, SS x3, DC x3)*(PCE-Duo)*(Xbox:500GB)*(NGCDZ, NGPC)*(PS1, PStwo, PS3:160GB, PSP.3K)
LentFilms
32-bit
 
Posts: 206
Joined: Sat Feb 26, 2011 9:51 am

Re: What's the fastest way to play Rondo of Blood?

by LentFilms Mon Jun 18, 2012 11:28 am

LentFilms wrote:I'm hoping to get the 100% patch out the door soon so anyone that wants to play it for the first time might want to wait a bit :wink:

v1.0 is out now!
http://www.pcenginefx.com/forums/index. ... ic=10588.0
User avatar
Erik_Twice
Next-Gen
 
Posts: 6251
Joined: Fri Mar 27, 2009 10:22 am
Location: Madrid, Spain

Re: What's the fastest way to play Rondo of Blood?

by Erik_Twice Mon Sep 10, 2012 9:26 am

I would play it on the Virtual Console but I need to get some screens, so I'm stuck with emulators.

I wonder, can you play this game with an American Turbografx? I know nothing about NEC consoles.
Looking for a cool game? Find it in my blog!
Latest post: Often, games must be difficult
http://eriktwice.com/
AppleQueso
 

Re: What's the fastest way to play Rondo of Blood?

by AppleQueso Mon Sep 10, 2012 9:28 am

General_Norris wrote:I would play it on the Virtual Console but I need to get some screens, so I'm stuck with emulators.

I wonder, can you play this game with an American Turbografx? I know nothing about NEC consoles.


If you have the CD addon, it should work no problem.
User avatar
Erik_Twice
Next-Gen
 
Posts: 6251
Joined: Fri Mar 27, 2009 10:22 am
Location: Madrid, Spain

Re: What's the fastest way to play Rondo of Blood?

by Erik_Twice Mon Sep 10, 2012 9:31 am

AppleQueso wrote:If you have the CD addon, it should work no problem.

Thanks :)
Looking for a cool game? Find it in my blog!
Latest post: Often, games must be difficult
http://eriktwice.com/
AppleQueso
 

Re: What's the fastest way to play Rondo of Blood?

by AppleQueso Mon Sep 10, 2012 9:35 am

Fair warning: it's not cheap!
User avatar
Erik_Twice
Next-Gen
 
Posts: 6251
Joined: Fri Mar 27, 2009 10:22 am
Location: Madrid, Spain

Re: What's the fastest way to play Rondo of Blood?

by Erik_Twice Mon Sep 10, 2012 9:36 am

AppleQueso wrote:Fair warning: it's not cheap!

Oh, I know! But the discs aren't region protected, are they? Or do you mean the CD addon?
Looking for a cool game? Find it in my blog!
Latest post: Often, games must be difficult
http://eriktwice.com/
AppleQueso
 

Re: What's the fastest way to play Rondo of Blood?

by AppleQueso Mon Sep 10, 2012 9:37 am

General_Norris wrote:
AppleQueso wrote:Fair warning: it's not cheap!

Oh, I know! But the discs aren't region protected, are they? Or do you mean the CD addon?

CD addon
Return to Emulation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests